„SMM RODA COMPANY“ d.o.o.

 

jedna je od vodećih kompanija u Srbiji, osnovana 1993. god. u Zemunu. Osnovna delatnost je uvoz i distribucija folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa, kao i programa za domaćinstva.

Hrabre ideje, veštine i ogroman trud uložen u prilagođavanje stalnim zahtevima tržišta rezultovali su velikim brojem promena u poslovanju, proizvodima i uslugama. Zato danas, dve decenije kasnije naš tim čini više od 20 zaposlenih, različitih specijalnosti. Uspeh je zajednički cilj naših partnera i nas, zato stalno motivišemo jedni druge da postižemo više. Kako bi što efikasnije realizovali vaše zahteve, stalno inoviramo poslovanje, proširujemo distributivne kapacitete i razvijamo logistička rešenja.

Tradicija

Pod prepoznatljivim logoom, više od dve decenije distribuiramo robu kupcima u Vojvodini, Mačvi, Podunavlju i Braničevu, a preko svojih partnera prisutni smo i u ostalim delovima Srbije. Ovaj uspeh postigli smo negujući stabilne partnerske odnose sa više od 500 dobavljača i više od 5000 kupaca. Činjenica da i danas sarađujemo sa istim partnerima kao na početku, govori u prilog tome da smo kompanija koja neguje tradiciju, kvalitet i predanost. Prepoznati smo kao pouzdan partner koji poštuje svakog aktera u lancu snabdevanja i to je vrednost koju ćemo očuvati i u budućnosti.

Vrednosti

Kvalitet, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u razvoj resursa i kapaciteta postali su imperativ našeg poslovanja. Te vrednosti od samog početka do danas određuju način na koji radimo, kvalitet koji nudimo i nenadmašan tretman koji dobijate kao kupac, partner ili zaposleni.

Misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga, uz stručnu podršku zaposlenih, stvoriti najbolje uslove za potrošače. Ostvarenju naše misije posvećeni su svi zaposleni koji dele korporativne vrednosti, poslovno okruženje i poverenje.

Vizija

Negujući partnerske odnose i brigu o kupcima, postati sinonim za kompaniju koja konstantno unapređuje svoje poslovanje, kreira i predviđa navike i trendove kupaca i stvara novu vrednost za kupca.

"SMM RODA COMPANY" d.o.o se bavi uvozom i distribucijom folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa, kao i programa za domaćinstva.

Ukoliko ste pravno lice, možete nas kontaktirati na broj telefona 011/3163272 ili 011/3168560 kako bismo Vas uputili na terenskog komercijalistu, koji je zadužen za Vaš region.

Ne, prijava za web prodavnicu omogućena je i fizičkim licima.

Kod terenskih komercijalista se možete raspitati koja poljoprivredna apoteka, gvožđara, farbara ili stovarište iz Vašeg mesta sarađuje sa SMM RODA-om.

SMM RODA COMPANY" d.o.o razvozi robu registrovanim kupcima širom Vojvodine, Mačve, Podunavlja i Braničeva ukoliko vrednost porudžbine iznosi više od  20.000 din.

SMM RODA COMPANY

REKLAMACIJE

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na pakovanju proizvoda, odmah prijavite kuriru koji Vam je isporučio robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe. Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 011/3163272 ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (Naziv kompanije, ime i prezime, telefon) na e-mail office@smmroda.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

SMM RODA COMPANY

ZAPOSLENJE

Opis posla

Zbog stalnog rasta kompanije i povećanja obima posla SMM RODA COMPANY" d.o.o ima konstantnu potrebu za novim kadrovima. Kroz dugogodišnju partnersku saradnju sa TIM Centrom, zajedničkim snagama smo dali mogućnost velikom broju kadrova različitih profila da oforme uspešan i stabilan tim na koji smo ponosni. Tim SMM RODA COMPANY" d.o.o odlikuju posvećeni, odgovorni, ambiciozni, fleksibilni i visoko motivisani ljudi, dobra radna atmosfera i uslovi rada. Mi smatramo da uspešan tim čini uspešnu kompaniju što direktno utiče na zadovoljstvo zaposlenih i odražava se na zadovoljstvo klijenata našim proizvodima i uslugama.

Šta Vam nudimo?

Stabilno poslovno okruženje, rad u pozitivnoj i dinamičnoj atmosferi, mogućnost za lično i profesionalno usavršavanje kroz treninge i team building programe, uslove za napredovanje i razvoj karijere. Ukoliko ste zainteresovani da se priključite našem timu, Vašu biografiju zajedno sa propratnim pismom možete dostaviti na email: office@smmroda.com